Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mleko i płatki.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Mam pytanie, gdy w czasie odchudzania zamieniłbym typową przekąskę ( trochę trudno przestać z przyzwyczajeniami ) , np zanim typowej kolacji lub gdy jestem głodny

zjadł sobie płatki ( zwykłe ) i mleko?? czy w czasie odchudzania nie opłaca się jeść tych dwóch rzeczy

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ale głodzisz się nie mogę !! wręcz jest to zakazane;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

UP, tak to nie wyglądam :) chodzi mi tylko o kilka kilo , nie jestem utyły , mam lekką nadwage ;/

A i gdyby chciał ten gośćiu schudnąć to by schudnął

2.) Samymi jabłkami mam żyć :?

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Możesz, ale mleko chude i płatki jakieś same kukurydziane najlepiej. A najlepiej weź sobie chleb, trochę nabiału i wcinaj, jeszcze lepiej wyjdzie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Te Fitkes czy Farwiteks... no... te... dla bab to tak A najlepiej idź do apteki i poproś o tabletki po których sra się tłuszczem xD dzięki temu szybko schudniesz xD

Opublikowano

Skoro to tylko przekąski, to nie musisz tego jeść. Obiad obiadem, ale przekąski możesz sobie darować.

U mnie ze schudnięciem nie ma żadnych problemów, o wiele trudniej jest mi przytyć ; <

; )

Opublikowano

Racja Dieta odchudzi cię motzno !

Dieta to chuj, z ćwiczeniami da ci 100% lepsze "osiągi" ;] Lekką dietke se walnij, nie jakąś zbyt ostrą ale też nie za lekką :] I bieganie ! Po parku z słuchawkami i dobrą muzyką :)

Poszukaj w necie dobrych diet.

Opublikowano

I sianem.

@topic

Jak mleko to tylko chude (tj. niska zawartość tłuszczu).

haha :D.

@Topic:

Staraj się jak najmniej jeść, pij dużo wody najlepiej niegazowanej, rób pompki, brzuszki. Ja tak przez tydzień 2 kg. schudłem. Musiałem do zawodów xD

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Co do tematu:

Odchudzasz się.. spoko, ale jeżeli nie ćwiczysz to nie będzie dobrego efektu.

Odchudzanie się wymaga nie tylko wyrzeczeń ze strony jedzenia (chociaż tutaj wiele nie trzeba), ale również wysiłku fizycznego.

Możesz jeść płatki, ale najlepiej jedz do 18-stej (z małym poślizgiem dopuszczalnym)...

Ważne jest to, abyś ćwiczył. (Rano, po południu, przed wieczorną kąpielą jakieś brzuszki, przysiady, pompki, hantle).

Dobrze jest też trochę pobiegać (2-3 razy w tygodniu).

Jeżeli ćwiczysz i ograniczasz słodycze, jedzenie to nie musisz się wyrzekać wszystkiego.

Opublikowano

Co ja robię?

6 Weidera i gitara, może jeszcze jakieś ćwiczenia.

Polecam ! ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

a6w jest na wyzezbienie ciala a nie na spalenie tkanki tluszczowej .

polecam basen biegi silownia.

a co do diety to

chleb , woda , a najlepiej to jakies salatki

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Może coś o swojej diecie, ile ważysz, wiek ?

Jedz małe posiłki kilka razy dziennie. Nie kupuj tego chudego mleka, tylko normalne... Ten tłuszcz z mleka nie jest przyswajalny, tzn. że nie tyjesz od mleka. (Gdzieś o tym niedawno czytałem) Jak nic nie ćwiczysz, to areoby - bieganie, basen, skakanka ;)

Jak chcesz tak solidnie schudnąć, to zapisz się na boks, ale taki ze starą szkoła - tj. trenerami starej daty - polecam.

Do tego a6w, pompki.

EDIT:

I nie żyj na samej wodzie i chlebie, jak Ci koledzy wyżej radzą - jedz normalnie, nie opychaj się słodyczami i tyle. Wystarczy żebyś ćwiczył i jadł o tych samych porach 5x dziennie.

'Nie jesz, tyjesz'

52287137559562145640.png

Opublikowano

@up

najlepiej niech idze na sfd bo mpc jak sama nazwa wskazuje nie jest do porad jak sie odchudzac i jestes w bledzie z slodyczami , wazne jest tylko zdrowe odrzywianie sie , ograniczanie tluszczu w potrawach i krotki lecz bardzo wyczerpujacy trening .

temat mozna zamknac bo juz dostal duzo odpowiedzi i sie spam robi , a jak chce wiedziec wiecej to zapraszam na sfd.

Dobranoc

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

2720273-643-482.jpg

Jesli wygladasz tak to przykro mi ale nic Ci nie pomoze.

Tylko nie myslcie ze nabijam sie z otylych ludzi.

Skąd masz moje zdjęcie kurwa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...